Jeste li studentica zainteresirana za industriju nafte i plina? Želite li saznati više o tome kako to funkcionira u praksi? Ako želite, INA/MOL Grupa vam nudi mogućnost stipendije koja će vam pomoći započeti svoju karijeru u ovoj uzbudljivoj industriji!

INA/MOL-ov razvojni program osmišljen je za studentice koje su u procesu stjecanja diplome u područjima geoznanosti, naftnog inženjeringa, kemije, petrokemije i drugih studija iz područja znanosti, tehnologije, inženjeringa i matematike (STEM). S ciljem osnaživanja mladih žena kako bi postale budući vođe i utjecale na naftnu i plinsku industriju, INA/MOL Grupa poziva studentice s 29 odabranih sveučilišta i fakulteta u šest zemalja da se prijave za stipendiju putem stranice www.molgroup.info/femp do 2. ožujka 2018.

Nakon procesa predodabira, 12 finalistica sudjelovat će u finalu uživo, koje će se održati u travnju 2018. godine u Budimpešti. Žiri će dodijeliti stipendije trima finalisticama koje će pokazati najbolju izvedbu tijekom dva izazovna zadatka.

Ako ste jedna od tri odabrane studentice, bit će vam dodijeljena stipendija od 3.000 eura, koja će financirati vaše studiranje tijekom jedne akademske godine. Program vam također pruža mogućnost sudjelovanja na međunarodnoj konferenciji o nafti i plinu – uključuje naknadu za registraciju, kao i do 1.000 eura za troškove putovanja i smještaja. Osim toga, dobit ćete jedinstvenu priliku za posjet jednoj od INA/MOL-ovih lokacija i iskusiti rad u industriji nafte i plina iz prve ruke. Nakon diplome biste mogli dobiti i ponudu za posao na temelju poslovnih potreba INA/MOL Grupe.

Za više informacija o INA/MOL-ovom programu za inženjerke i kriterijima za sudjelovanje, posjetite: www.molgroup.info/femp.

Video prilog o studentici Nikolini Petrović koja nam je prenijela svoje uzbudljivo iskustvo, na INA Facebook stranici

 

Predstavljanje programa stipendija održat će se 16. veljače 2018. u 11:30 h u MKV-19.

 

Autor: Branko Zorko
Popis obavijesti