Obavijesti
Jasna Kos, dipl. ing.  - obrana...

Beskralježnjaci u vodoopskrbnim sustavima Istočne Hrvatske

22. siječnja 2021. u 10 sati

Objavljene rang-liste III. kruga...

Ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs, na prijedlog Povjerenstva za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2020./2021., donio je Odluku o dodjeli državnih stipendija u STEM područjima znanosti za akademsku godinu 2020./2021. na temelju kvota i rang-lista koje su njezin sastavni dio.

Rang-liste III. kruga dodjele dostupne su na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/.

OBAVIJEST STUDENTIMA IZ POTRESOM...

Pozivaju se studenti iz potresom pogođenih područja kojima je stradala imovina da se obrate Fakultetu elektroničkom poštom na office@fkit.hr uz dojavu statusa nekretnine (fotografija nekretnine s vidljivom naljepnicom statičara; za nekretnine bez trenutnog statusa dostaviti fotografiju s opisom oštećenja, a status dostaviti po dobivanju naljepnice). Svrha prikupljanja podataka je uvid u stanje radi razmatranja mjera i olakšica o kojima ćete biti naknadno obaviješteni.

Obavijest o održavanju nastave do...

Dragi studenti,

Sukladno odluci nadležnih državnih tijela o ograničenom kretanju uz propusnice do 8. siječnja 2021., nastava će se u kontaktnom obliku (laboratorijske vježbe i kolokviji) održavati od 11. siječnja 2021.

Predavanja i seminari izvodit će se sukladno akademskom kalendaru od 7. siječnja 2021. do kraja zimskog semestra isključivo online prema rasporedu nastave.

Želimo Vama i Vašim obiteljima mirne i zdrave nadolazeće blagdane.

Uprava   

Nadopuna Preporuka pripremljena je u suradnji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Upute za prijavu mjere samoizolacije...

Studenti i svi zaposlenici Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, u slučaju da boluju od bolesti Covid-19 ili im je izrečena mjera samoizolacije, dužni su se prijaviti na email adresu: covid@fkit.hr.

Objavljen 2. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2020./2021. Drugi krug Natječaja namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u periodu 1. veljače 2021.- 30. srpnja 2021. Završetak mobilnosti je najkasnije 30.9.2021.

Održavanje nastave u zimskom semestru...

Na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije planirano je provođenje nastave (predavanja, seminari i laboratorijske vježbe) u zimskom semestru ak. god. 2020./2021. tijekom pandemije uzrokovanom koronavirusom u najvećoj mogućoj mjeri u prostorima Fakulteta uz pridržavanje preporuka nadležnih državnih tijela i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Na temelju preporuka Kriznoga stožera Sveučilišta u Zagrebu sa sjednice održane 11. ožujka 2020., rektor prof. dr. sc. Damir Boras donosi Uputu sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu o postupanju vezano uz epidemiološku situaciju vezanu za COVID-19.

  UPUTA SASTAVNICAMA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

  Najnoviji podatci i preporuke - HZJZ

Razgovor dekana realiziran je u sklopu emisije „ZOOM Zagreb - Sveučilišni patenti“ - Z1 televizije petak 21. veljače 2020.

  Video prilog (55m:32s)