Obavijesti
Rezultati natječaja za oslobađanje od...

U sklopu emisije Indeks HRT- HTV 2, emitirane u nedjelju 18. listopada 2020. u 12:39 sati, prikazan je prilog gdje prodekanica za nastavu izv.prof.dr.sc. Tatjana Gazivoda Kraljević govori o načinu izvođenja nastave na FKIT-u u novoj akademskoj godini u specifičnim uvjetima pandemije zaraze virusom COVID-19.

  Video prilog (43s)

Naše studentice i studenti nagrađeni su s ukupno 8 Rektorovih nagrada u kategoriji (a) Nagrada za individualni znanstveni i umjetnički rad (jedan ili dva autora) i jednom nagradom u kategoriji (f) Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. Čestitamo!

  Dobitnici Rektorove nagrade 2019./2020.

Upute za prijavu mjere samoizolacije...

Studenti i svi zaposlenici Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, u slučaju da boluju od bolesti Covid-19 ili im je izrečena mjera samoizolacije, dužni su se prijaviti na email adresu: covid@fkit.hr.

Upute o provođenju mjera zaštite...
Održavanje nastave u zimskom semestru...

Na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije planirano je provođenje nastave (predavanja, seminari i laboratorijske vježbe) u zimskom semestru ak. god. 2020./2021. tijekom pandemije uzrokovanom koronavirusom u najvećoj mogućoj mjeri u prostorima Fakulteta uz pridržavanje preporuka nadležnih državnih tijela i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Održavanje ispita u jesenskom...

Ispiti u jesenskom ispitnom roku održat će se prema rasporedu objavljenom na mrežnoj stranici fakulteta 

VAŽNO - Obavijest studentima -...

Trenutno zbog situacije izazvane potresom i koronavirusom se sva izravna nastava obustavlja do daljnjeg.
Sukladno novim mjerama suzbijanja koronavirusa i u skladu s odlukom Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. obustavlja se do daljnjeg sva izravna nastava na fakultetu (predavanja, seminari i vježbe). Nastavnici će održavati nastavu na daljinu gdje je moguće, o čemu ćete biti obaviješteni putem mrežne stranice Fakulteta i putem obavijesti na mrežnoj stranici predmeta.

VAŽNO - Obavijest nastavnicima -...

Trenutno zbog situacije izazvane potresom i koronavirusom se sva izravna nastava obustavlja do daljnjeg.
Sukladno novim mjerama suzbijanja koronavirusa i u skladu s dopisom Ministarstva znanosti i obrazovanja te odlukom Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. obustavlja se do daljnjeg sva izravna nastava na fakultetu (predavanja, seminari i vježbe).

U navedenom periodu preporuča se nastavu (predavanja, seminari, pokazne vježbe) održavati na daljinu (putem mrežne stranice Fakulteta, sustava Merlin, youtube kanala, viber, skype ili whatsapp grupa).

Na temelju preporuka Kriznoga stožera Sveučilišta u Zagrebu sa sjednice održane 11. ožujka 2020., rektor prof. dr. sc. Damir Boras donosi Uputu sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu o postupanju vezano uz epidemiološku situaciju vezanu za COVID-19.

  UPUTA SASTAVNICAMA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

  Najnoviji podatci i preporuke - HZJZ

Razgovor dekana realiziran je u sklopu emisije „ZOOM Zagreb - Sveučilišni patenti“ - Z1 televizije petak 21. veljače 2020.

  Video prilog (55m:32s)