Opcije pristupačnosti Pristupačnost
Obavijesti

Pobliže obavijesti moguće je dobiti na mrežnoj stranici studija

Raspis natječaja za izbor u...
Upis na prvu godinu preddiplomskih...

za sve kandidate kojima je dodijeljen upisni broj u sustavu Postani student provodit će se 22. i 23. srpnja 2021.

u Studentskoj referadi, Marulićev trg 19, 10000 Zagreb.

VIŠE O UPISIMA

Natječaj za najbolji e-kolegij...
CIJEPLJENJE PROTIV KORONAVIRUSA

Pozivaju se studenti Sveučilišta u Zagrebu na
CIJEPLJENJE BEZ NARUCIVANJA I NAJAVE

Izašao je drugi Newsletter Danube...
N A T J E Č A J za upis na...
Poziv na UNIC Gradske laboratorije

29. i 30. 06. 2021. ONLINE - Poziv

UNIC Gradski laboratorij 2021. Otporan Zagreb, Faza 2. više

 

PREPORUKE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE NA...
Provođenje online ankete za procjenu...

Molimo studente da pristupe online anketi za procjenu rada nastavnika u ljetnom semestru ak. god. 2020./2021. u što većem broju kako bi dobili vrijedne rezultate za unaprijeđenje nastavnog procesa. Studenti online anketi pristupaju putem studomata, a anketu ispunjavaju za nastavnika koji je održao nastavu na predmetu u ljetnom semestru.

 

Natječaj za dodjelu 56 neiskorištenih stipendija redovitim studentima Sveučilišta u Zagrebu stradalima u potresima tijekom 2020. godine je objavljen na web-stranicama Sveučilišta u Zagrebu.

Uspjesi naših studenata na...

Na Zagrebačkom sveučilišnom prvenstvu u atletici održanom 20. svibnja 2021. sudjelovale su dvije studentice i četiri studenta našeg Fakulteta te postigli izvrsne rezultate:

Jure Prugovečki – 1. mjesto u skoku u dalj

Goran Bakšić – 2. mjesto na 1500 m

Studenti štafeta 4x100 m – 2. mjesto

Viva Kovač – 4. mjesto na 800 m

Filip Mikulić – 6. mjesto na 400 m

Mateja Novak – 8. mjesto na 100 m

Ivan Tomović – 9. mjesto na 100 m

Čestitamo svima na izvrsnim postignutim uspjesima!

Nastavak kontaktnih laboratorijskih...

Iako je epidemiološka situacija još uvijek nepovoljna, kontaktne laboratorijske vježbe od 3. svibnja 2021. mogu se održavati u grupama do 10 studenata poštujući sve epidemiološke mjere. Nastavnici će putem mrežnih stranica predmeta obavijestiti studente o nastavku i načinu provođenja laboratorijskih vježbi. Za sada se svi predviđeni kolokviji u navedenom periodu mogu održavati kontaktno ili online. O načinu provođenja kolokvija nastavnici će obavijestiti studente putem mrežnih stranica predmeta. Svi ostali oblici nastave održavaju se online prema važećem rasporedu. Ukoliko studenti imaju neke od simptoma bolesti COVID-19 ne smiju dolaziti na vježbe te se trebaju javiti predmetnom nastavniku i izabranom liječniku. Izrečenu mjeru izolacije zbog pozitivnog testa na koronavirus ili samoizolacije zbog bliskog kontakta s COVID-19 pozitivnom osobom obavezno je potrebno javiti na covid@fkit.hr. U slučaju promjene i/ili odluka nadležnih državnih tijela pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

Uprava

COVID 19 OBAVIJEST O POSTUPANJU –...

Svi studenti koji su bili u kontaktu sa covid pozitivnom osobom, koji imaju simptome zaraženosti koronavirusom ili imaju pozitivan test obavezno se moraju javiti na e-mail covid@fkit.hr, nastavniku ili asistentu te liječniku od kojeg trebaju zatražiti ispričnicu za izostanak s nastave. Studenti ne dolaze na Fakultet onoliko vremena koliko odredi liječnik.

Studenti se i nadalje trebaju pridržavati svih mjera i preporuka HZJZ-a te Uputa o provođenju mjera zaštite prilikom održavanja nastave tijekom epidemije koronavirusa koje je donio dekan Fakulteta 8. listopada 2020.

Upute za održavanje nastave tijekom pandemije

Održavanje nastave od  1. do 30....

Drage studentice i studenti,

Predavanja i seminari će se u travnju 2021. izvoditi isključivo online u realnom vremenu putem platformi Teams, Zoom, Webex i sl. prema rasporedu koji je objavljen na mrežnim stranicama Fakulteta. Sve vježbe i kolokviji izvoditi će se kontaktno tijekom cijelog ljetnog semestra. Ukoliko će epidemiološka situacija biti povoljna plan je da se predavanja i seminari izvode mješovito (online i kontaktno), s time da će prednost u održavanju nastave uživo imati brucoši i studenti 2. godine, uvažavajući preporuke Nacionalnog vijeća za znanost i visoko obrazovanje, Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Svima želimo dobro zdravlje i uspješan ljetni semestar!

Uprava

Početak nastave u ljetnom semestru...

Drage studentice i studenti,

Nastava u ljetnom semestru ak. god. 2020./2021.  započinje 1. ožujka 2021. Predavanja i seminari će se u ožujku izvoditi isključivo online u realnom vremenu putem platformi Teams, Zoom, Webex i sl. prema rasporedu koji će biti objavljen u petak 26. veljače 2021. Sve vježbe i kolokviji izvoditi će se kontaktno tijekom cijelog ljetnog semestra. Ukoliko će epidemiološka situacija biti povoljna plan je da se predavanja i seminari možda već i početkom travnja izvode mješovito (online i kontaktno), s time da će prednost u održavanju nastave uživo imati brucoši i studenti 2. godine, uvažavajući preporuke Nacionalnog vijeća za znanost i visoko obrazovanje, Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Svima želimo dobro zdravlje i uspješan ljetni semestar!

Uprava

Na temelju odredbi čl. 2. Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2020./2021.
Prijava radova za Rektorovu nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu https://apps.unizg.hr/rektorova-nagrada/
Studenti mogu pristupiti ovoj aplikaciji svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom.
Rok za prijavu na Natječaj je srijeda 30. lipnja 2021. do 16 sati.

Nadopuna Preporuka pripremljena je u suradnji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Upute za prijavu mjere samoizolacije...

Studenti i svi zaposlenici Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, u slučaju da boluju od bolesti Covid-19 ili im je izrečena mjera samoizolacije, dužni su se prijaviti na email adresu: covid@fkit.hr.

Objavljen 2. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2020./2021. Drugi krug Natječaja namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u periodu 1. veljače 2021.- 30. srpnja 2021. Završetak mobilnosti je najkasnije 30.9.2021.

Održavanje nastave u zimskom semestru...

Na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije planirano je provođenje nastave (predavanja, seminari i laboratorijske vježbe) u zimskom semestru ak. god. 2020./2021. tijekom pandemije uzrokovanom koronavirusom u najvećoj mogućoj mjeri u prostorima Fakulteta uz pridržavanje preporuka nadležnih državnih tijela i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Na temelju preporuka Kriznoga stožera Sveučilišta u Zagrebu sa sjednice održane 11. ožujka 2020., rektor prof. dr. sc. Damir Boras donosi Uputu sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu o postupanju vezano uz epidemiološku situaciju vezanu za COVID-19.

  UPUTA SASTAVNICAMA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

  Najnoviji podatci i preporuke - HZJZ

Razgovor dekana realiziran je u sklopu emisije „ZOOM Zagreb - Sveučilišni patenti“ - Z1 televizije petak 21. veljače 2020.

  Video prilog (55m:32s)