Obavijesti

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je nove preporuke za preddiplomsku, diplomsku i poslijediplomsku nastavu na visokim učilištima.

  Preporuke HZJZ-a

Dekan Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu na temelju članka 11. Statuta Fakulteta donosi UPUTE za provođenje laboratorijskih vježbi, kolokvija i ispita tijekom epidemije koronavirusa.

Objavljen 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2020./2021. 1. krug Natječaja namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u periodu 1. kolovoza 2020.- 15. veljače 2021.. Završetak mobilnosti je najkasnije 30.9.2021.

Ovogodišnje nagrađene četiri stipendistice su Lidija Kanižaj (Institut Ruđer Bošković u Zagrebu), Antonia Ressler (Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu), Anamarija Šestak (Medicinski fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku) i Nataša Vučemilović-Alagić (Institut Ruđer Bošković u Zagrebu).

  Priopćenje za medije

Produljuje se rok studentima za prijavu rada na mrežnim stranicama Sveučilišta do utorka 30. lipnja 2020. do 16 sati.

 Odluka u cijelosti

VAŽNO - Obavijest studentima -...

Trenutno zbog situacije izazvane potresom i koronavirusom se sva izravna nastava obustavlja do daljnjeg.
Sukladno novim mjerama suzbijanja koronavirusa i u skladu s odlukom Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. obustavlja se do daljnjeg sva izravna nastava na fakultetu (predavanja, seminari i vježbe). Nastavnici će održavati nastavu na daljinu gdje je moguće, o čemu ćete biti obaviješteni putem mrežne stranice Fakulteta i putem obavijesti na mrežnoj stranici predmeta.

VAŽNO - Obavijest nastavnicima -...

Trenutno zbog situacije izazvane potresom i koronavirusom se sva izravna nastava obustavlja do daljnjeg.
Sukladno novim mjerama suzbijanja koronavirusa i u skladu s dopisom Ministarstva znanosti i obrazovanja te odlukom Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. obustavlja se do daljnjeg sva izravna nastava na fakultetu (predavanja, seminari i vježbe).

U navedenom periodu preporuča se nastavu (predavanja, seminari, pokazne vježbe) održavati na daljinu (putem mrežne stranice Fakulteta, sustava Merlin, youtube kanala, viber, skype ili whatsapp grupa).

Na temelju preporuka Kriznoga stožera Sveučilišta u Zagrebu sa sjednice održane 11. ožujka 2020., rektor prof. dr. sc. Damir Boras donosi Uputu sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu o postupanju vezano uz epidemiološku situaciju vezanu za COVID-19.

  UPUTA SASTAVNICAMA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

  Najnoviji podatci i preporuke - HZJZ

Razgovor dekana realiziran je u sklopu emisije „ZOOM Zagreb - Sveučilišni patenti“ - Z1 televizije petak 21. veljače 2020.

  Video prilog (55m:32s)