Održavanje ljetnih ispitnih rokova

Svi redoviti ljetni ispitni rokovi održat će se sukladno rasporedu ispitnih rokova za ak. god. 2019./2020. prihvaćenom na 225. sjednici Fakultetskog vijeća održanoj 29. travnja 2019. objavljenom preko poveznice „Ispitni rokovi u ak. god. 2019./2020.

Na sjednici Fakultetskog vijeća 25. svibnja 2020. biti će definiran ispitni rok umjesto odgođenog izvanrednog ispitnog roka, a održat će se u rujnu nakon redovitog jesenskog roka. Točan datum će biti objavljen na mrežnoj stranici Fakulteta. Studenti ispitima i kolokvijima pristupaju pridržavajući se sljedećih mjera u zaštiti od Covida-19:

Prije dolaska na fakultet studenti su dužni kod kuće izmjeriti temperaturu. Ukoliko je temperatura 37,2oC ili viša studenti ne dolaze na fakultet i o tome obavještavaju e-mailom nositelja kolegija. Studenti ne ulaze u predavaonicu bez maske i prethodnog mjerenja temperature na ulazu u zgradu fakulteta u kojoj se provodi ispit. Ukoliko student ima izmjerenu temperature 37,2oC  ili više upućuje se kući. Studenti ispunjavaju Izjavu u prilogu koju predaju osobi koja mjeri temperaturu.

  Izjava za pristupanje kolokviju ili ispitu

Autor: Branko Zorko
Popis obavijesti