Pozivamo Vas na RADIONICU koja će se održati na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu 6. prosinca 2019. godine u organizaciji s Akademijom tehničkih znanosti Hrvatske.

Svrha radionice je sudionike upoznati s procesom kompostiranja te mogućnostima i perspektivom ovog postupka.

Recikliranjem biološki razgradivog otpada do komposta, kao dijela kružne ekonomije prihvatljive za okoliš i ekonomski isplative, KOMPOSTIRANJE je našlo svoje mjesto u gospodarenju otpadom.

Radionica je namijenjena svima koji žele dobiti odgovore na pitanja u vezi s kompostiranjem otpada kroz stručna predavanja poznatih stručnjaka u ovom području. Praktični dio vođenja i kontrole procesa kompostiranja u zatvorenom reaktorskom sustavu predstavit će stručni tim Zavoda za industrijsku ekologiju s višegodišnjim iskustvom u području biološke obrade otpada.

Prijave za radionicu je moguće izvršiti isključivo putem prijavnice na adresu kompost@fkit.hr, najkasnije do petka 30. studenog 2019., nakon čega će Vam biti poslana potvrda o primitku prijave. Broj sudionika je ograničen, a popunjavat će se isključivo po datumu pristiglih prijavnica.

  Radujemo se Vašem dolasku!

  Poster
  Više informacija
  Prijavni obrazac

 

Autor: Branko Zorko
Popis obavijesti