Sajam ideja 2018

Pozivamo Vas da posjetite Sajam ideja 2018. kojega organizira Studentska sekcija Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa u suradnji s Fakultetom kemijskog inženjerstva i tehnologije. Sajam ideja održat će se 18. listopada 2018. na Marulićevom trgu 19.

Cilj je Sajma povezati studente s gospodarstvom te će u sklopu Sajma tvrtke predstaviti sebe i svoja tehnološka rješenja, a studenti ce u aktivnosti "Posao za 5!" moći uživo se upoznati sa svojim potencijalnim budućim poslodavcem. Također, studenti  će izložiti svoje stručne radove, a najboljima će biti dodijeljena novčana nagrada.
Na Sajmu sudjeluje vise od dvadeset predstavnika tvrki poput PLIVE, INE, Genosa, Fidelte, BELUPA i Petrokemije Kutina te preko 70 studenata tehničkih, prirodnih i biomedicinskih fakulteta iz Zagreba i Splita.

Početak Sajma je u 9 sati u predavaonici MKV-19 kad će se predstavljati tvrtke. Nakon toga, od 11 do 12 h su posterska priopćenja studenata i proglašenje najboljih studentskih radova. Od 12 do 15 h je aktivnost "Posao za 5!",a u 15h, u predavaonici P2KM-19, bit će postavljena Likovna izložba "Kemija u umjetnosti" u suradnji s studentima Likovne akademije.

Veselimo se Vašem dolasku!
Lijep pozdrav,
Vaša Studentska sekcija HDKI-ja"

 

Autor: Branko Zorko
Popis obavijesti