Opcije pristupačnosti Pristupačnost
Poziv na Simpozij

Poštovani studenti,

Pridružite nam se na Simpoziju o održivoj hrani i inovacijama, gdje ćemo kroz kratka, dinamična predavanja istražiti kako znanost i inovacije oblikuju budućnost hrane!

Uz predavanja održat će se i panel rasprava pod temom „Inovacije za održivu budućnost: Znanost i poduzetništvo u prehrambenoj industriji”

🎓 Gdje? Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Pierottijeva 6

📅 Kada? 26.4.2025.

🕘 Vrijeme? 9:00-14:00

🔬 Tko su naši gosti?

Stručnjaci i istraživači s Agronomskog fakulteta, Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta te Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije podijelit će s nama najnovija otkrića i trendove iz svojih struka. Uz njih sudjelovat će prehrambeni tehnolozi, agronomci te poduzetnici koji će prenijeti svoja iskustva iz različitih industrija!

💡 Što vas očekuje?

✅ Brza i zanimljiva predavanja o inovacijama u prehrambenoj i agro-industriji ✅ Panel-rasprava s ekspertima i prilika za vaša pitanja ✅ coffee break uz podršku Mlinara, Boogie laba i Quahwe ✅ Ručak za sve sudionike – jer dobra hrana ide uz dobru priču! 🍽️

Ne propustite priliku za umrežavanje, razmjenu ideja i inspiraciju!

📩 Prijave su otvorene do 14.4.2025.! – osigurajte svoje mjesto na   

https://forms.gle/o8k8LAuNGfDMAyZC7

Autor: Jasna Majcen
Popis obavijesti