Odigrana su ovog vikenda dva od ukupno pet turnira Sveučilišnog prvenstva grada Zagreba u stolnom tenisu, i to u ekipnoj konkurenciji.

Ove godine FKIT igra u sastavu: Matija Stojanović, Juraj Tonković i Martin Gojun. 

Trenutno u ukupnom poretku vodi EF sa 20 bodova, FER i FKIT dijele drugo mjesto sa 15, dok je četvrti FSB sa 12 bodova.

Odigrana su ovog vikenda dva od ukupno pet turnira Sveučilišnog prvenstva grada Zagreba u stolnom tenisu,i to u ekipnoj konkurenciji. 

Ove godine FKIT igra u sastavu: Matija Stojanović,Juraj Tonković i Martin Gojun. 

FKIT na prvom turniru nije imao status nositelja pa je morao kroz kvalifikacije proći u glavni dio turnira. U kvalifikacijskoj utakmici pobijedili su VERN rezultatom 3:1. U četvrtfinalu odmjerili su snage sa Pravnim fakultetom i uvjerljivo slavili 3:0. U polufinalu ih je dočekao FSB,ali nije imao previše šanse,FKIT je pobijedio 3:1. Sjajnu seriju zaustavio je Ekonomski fakultet u finalu,rezultat je bio 3:1 za EF. Dečki su jednostavno za klasu bolji od svih na turniru,pa je ovo bio ogroman uspjeh za FKIT. Na drugom turniru FKIT je imao status drugog nositelja te su na taj način bili slobodni u prvom kolu. U čevrtfinalu pobjeđuju uvjerljivo TVZ 3:0. U polufinalu odmjerili su snage sa FER-om, FER je pobijedio 3:1. U borbi za treće mjesto FKIT pobjeđuje ekipu FSB-a istim rezultatom kao dan prije,3:1.

Trenutno u ukupnom poretku vodi EF sa 20 bodova, FER i FKIT dijele drugo mjesto sa 15,dok je četvrti FSB sa 12 bodova.

Jasmin Pađan
Objavljeno: 18. 3. 2014. u 14:44
Uređeno: 18. 3. 2014. u 14:52
Popis obavijesti