Obavijesti

U sklopu projekta posjećeni su i intervjuirani alumniji u Plivi i INI, a putem video poziva kontaktirani su i cijenjeni znanstvenici u inozemstvu koji su također studirali na našem fakultetu, prof. dr. sc. Mira Petrović s Katalonskog instituta za istraživanje voda i prof. dr. sc Saša Omanović s kanadskog sveučilišta McGill te dr. sc. Mario Lovrić iz Know centra u Austriji. Svi ti intervjui nalaze se na novoj YouTube stranici Studentskog zbora pod nazivom SZ FKIT, a informacije o samom projektu mogu se naći i na TikTok, Instagram i Facebook platformi.


Intervjui alumnija primarno su namijenjeni trenutnim i budućim studentima Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije radi njihove bolje pripremljenosti i informiranosti, kako o samoj struci, tako i o životu koji ih čeka ako odaberu koračati koracima kemijskih inženjera. Sam projekt financiran je od strane Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu koji s ponosom sufinanciraju brojne studentske projekte i tako omogućavaju studentima da sami doprinose stvaranju svjetlije akademske sredine.

PROJEKT - Koracima inženjera
Marko Sejdić
Objavljeno: 25. 10. 2021. u 17:41

Sada već poznatom suradnjom studenata FKIT-a i beskućnika prodavača Uličnih svjetiljki u sklopu tjedna Hrvatska volontira, prodajom časopisa prikupljeno je 720 kn. 

Prodaja je postala humanitarnog karaktera jer su se beskućnici odrekli svojeg dijela zarade i zajedno sa studentima, novac od prodaje časopisa donirali za kupnju potrepština žrtvama poplava. 

Veliko hvala svima koji su sudjelovali i na bilo koji način pomogli u realizaciji ove akcije!

Hrvatska volontira – FKIT i Ulične...
Gordana Matijašić
Objavljeno: 16. 7. 2014. u 11:11

Uspješno je završena humanitarna akcija za beskućnike, prodavače časopisa Ulične svjetiljke. Studenti FKIT-a proveli su cijeli dan u prodaji časopisa i time pomogli u prikupljanju priloga.
Novac koji ste velikodušno donirali utrošen je na kupovinu potrepština koje su studenti u ponedjeljak, 23. prosinca 2013. darovali beskućnicima.

Zahvaljujemo svima koji su pomogli u uspješnoj realizaciji ove humanitarne akcije.

Jasmin Pađan
Objavljeno: 6. 1. 2014. u 16:35
Uređeno: 6. 1. 2014. u 16:39