Obavijesti
Dijana Cerić, dipl. inž. - obrana...

Razvoj i optimizacija metoda ekstrakcije za kromatografsku analizu farmaceutika u sedimentu

19. ožujka 2018. godine u 11 sati

 

U sklopu bilateralne međusveučilišne suradnje Sveučilišta u Zagrebu objavljeni su natječaji za studentsku razmjenu u zimskom ili ljetnom semestru akademske godine 2018./2019.

   Više informacija

 

Natječaj za izbor

- dva (2) izvršitelja u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora (radno mjesto I. vrste)

- jednog (1) izvršitelja u stručno zvanje i radno mjesto stručnog suradnika u sustavu znanosti i visokog obrazovanja (radno mjesto I. vrste)

 

Natječaj je namijenjen studentima iz 10 europskih zemalja s ciljem otkrivanja sveučilišnih inovativnih ideja, poticanja osnivanja poduzetništva te podupiranja ulaska tih ideja na tržište i regionalnu suradnju.

Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu raspisuje N A T J E Č A J za grafičko rješenje (logotip) obilježavanja stogodišnjice Fakulteta (1919.-2019.).

 

Za sudjelovanje na Tehnologijadi 2018. u sportskom i znanstvenom dijelu te case study natjecanju mogu se prijaviti svi studenti Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu od 1. do 30. ožujka 2018. ispunjavanjem obrasca na poveznici.

Godišnja nagrada Društva mladim znanstvenicima i umjetnicima u 2017, dodijeljena je našoj poslijedoktorandici dr. sc. Mirti Čizmić za rad „Kinetics and degradation pathways of photolytic and photocatalytic oxidation of anthelmintic drug praziquantel”, područje tehničkih znanosti, polje kemijsko inženjerstvo. ČESTITAMO!

Prijava radova za Rektorovu nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu.

 

Prijave na Natječaj traju od 28. veljače do 19. ožujka 2018. do 24 sata, a obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na internetskoj stranici Sveučilišta u Zagrebu.

 

Treći krug Natječaja namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u periodu 2.5.2018. - 30.7.2018.