Obavijesti
Rang lista kandidata za upis u 1....

Upisi kandidata u 1. godinu preddiplomskog studija Ekoinženjerstvo u jesenskom upisnom roku obavljat će se 28.9.2018. od 9-11h.

  Rang lista

Sveučilište u Zagrebu sa svojim sastavnicama jedno je od glavnih organizatora europskoga projekta pod nazivom "Europska noć istraživača", koja će se održati u Zagrebu u petak 28. rujna 2018. od 17 do 22 sata na Europskomu trgu.

Natječaj za izbor

 - suradničko zvanje i radno mjesto  (1 izvršitelj)

 - stručno zvanje i radno mjesto  (1 izvršitelj)

 

Natječaj za izbor

- u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto DOCENTA  (1 izvršitelj)

 

Novi raspored održavanja ispita u...
OBAVIJEST O UPISU u ak. god. 2018./2019.

Upisi u ak. god. 2018./2019. obavljat će se isključivo putem web portala www.isvu.hr/studomat - studomata u periodu od 3. - 21. rujna 2018.

Nakon obavljenog upisa preko studomata, student je OBVEZAN OSOBNO DOĆI U STUDENTSKU REFERADU i dostaviti indeks i potvrdu o uplati troška osiguranja studenta.

    Obavijest u cijelosti

DEKRA je tvrtka specijalizirana za pružanje usluga iz područja ljudskih potencijala, istraživanja tržišta i organizacije promotivnih aktivnosti.

 

Natječaj za dodjelu potpora za...

U cilju postizanja znanstvene izvrsnosti, znanstvene kompetentnosti, transfera tehnologije i kreiranja dodane vrijednosti Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije raspisuje Natječaj za dodjelu potpore za poticanje poduzetništva u STEM područjima (prema engl. science, tehnology, engineering & mathematics; hrv. prirodoslovlje, informatika, tehnika i matematika) „E-STEM“ ili „Entrepreneurship in STEM“.